Actiune - Filme Online - Filme Gratis HD in Romana 2015, Filme Subtitrate 2014 - Filme Online HD In Romana 2015
  • White Settlers (2014) Online Subtitrat

  • Fear the Walking Dead Episodul 3 Online Subtitrat

  • Un Destin La Rascruce Episodul 13 Online Subtitrat

  • Alege Dragostea Episodul 52 Online Subtitrat

  • Curajul Iubirii Episodul 78 Online Subtitrat

  • White Settlers (2014) Online Subtitrat

  • Fear the Walking Dead Episodul 3 Online Subtitrat

  • Un Destin La Rascruce Episodul 13 Online Subtitrat

  • Alege Dragostea Episodul 52 Online Subtitrat

  • Curajul Iubirii Episodul 78 Online Subtitrat

Acasă » Articole » Filme Online » Actiune

Intrări în categorie: 2369
Intrări afişate: 1-15
Pagini: 1 2 3 ... 157 158 »

Sortează după: Data
The Sum of All Fears (titlu in romana: Pericol absolut) reprezinta numele unui film de actiune produs sub regia lui Phil Alden Robinson. Fiind produs cu un buget de 68 milioane de dolari, filmul a fost nominalizat de sase ori, castigand astfel doua premii. In mare parte in film este vorba despre arme nucleare, si anume despre 27.000 de arme nucleare, insa una a disparut. Oare ar putea teroristii sa detoneze o astfel de arma in America? Dupa cum spun cei de la CIA, peste 20 de tari au deja cel putin o fabrica de arme de distrugere in masa. Dupa cum o spune istoria, cele mai multe arme de acest gen au fost construite pentru a fi lansate in Razboiul Rece. Statisticile spun ca exista sute de astfel de arme care nu se pot gasi nicaieri, nimeni nestiind la cine sunt. Ca actori ii avem pe Ben Affleck care de aceasta data va fi un agent CIA, iar pe Morgan Freeman il avem in rolul de director CIA. In mare parte pelicula incearca sa arate cum ar putea arata o intamplare ca o arma ca acestea, foarte periculoase, sa ajunga pe maini gresite.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 17   Comentarii: 0
Frank Martin este cel mai experimentat si abil transportator din cati se pot gasi. Mizele au crescut, iar tehnologiile au evoluat, insa aceleasi trei reguli se aplica: niciodata nu schimbi intelegerea, fara nume si niciodata nu deschizi coletul. Frank isi da seama ca a fost pacalit, dupa ce e angajat de duplicitara, dar seducatoarea Anna. Impreuna cu cele trei ajutoare ale sale, Anna l-a rapit pe tatal lui Frank, pentru a-l santaja pe acesta sa rapuna un grup de rusi care fac trafic cu fiinte umane. Frank va ajunge sa-si incalce toate regulile pentru a-si salva tatal.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 48   Comentarii: 0
Trăieşte o experiențã înfiorãtoare alãturi de Christian Slater care joacã rolul lui Michael Griffin, un asasin invizibil care devene un criminal nebun, rezultat al unui ser experimental care îl face să-şi piardã minţile şi care îl duce spre o moarte lentã şi dureroasã. Maggie Dalton (Laura Regan), o frumoasã şi deosebit de inteligentã cercetãtoare în biologie, este singura persoanã care îl poate ţine în viaţa – dar în momentul în care organismele guvernamentale o folosesc pentru a-l prinde pe Griffin, ea trebuie sã apeleze la Frank Turner (Peter Facinelli), un detective din Seattle, pentru protecţie. Pe mãsurã ce Griffin devine din ce în ce mai mortal şi îşi pierde tot mai mult controlul, Turner nu are altã soluţie pentru a o pãstra pe Maggie în viaţă decât de a îşi injecta serul şi a deveni el însuşi un Om Invizibil. De douã ori mai multã acţiune, de douã ori mai înfiorãtor şi de douã ori mai multã teroare – când cei doi Oameni Invizibili se înfruntã în bãtãlia finalã.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 22   Comentarii: 0
Southpaw este un film de actiune sport 2015 regizat de Antoine Fuqua a carui poveste incepe cu un boxer cu un viitor promițător vede cum toată lumea apropiata lui amenință să se prăbușească. Boxerul Billy Hope se transformă în trainer pentru as relua viața înapoi pe pistă după ce a pierdut soția într-un accident tragic și fiica sa este loata de serviciile de protecție a copilului. Pentru a-si reface viata si recupera fiica, Hope trebuie sa se intoarca in box sub indrumarea antrenorului sau, Titus Tick willis.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 31   Comentarii: 0
Bunraku este un film online de actiune 2010 care povestea unui tânăr care și-a petrecut viața căutând răzbunare dar isi da seama ca se găseste împotriva unei provocari mai mare decat se astepta initial. Un vagabond misterios (Josh Hartnett) și un samurai japonez pe nume Yoshi (Gackt Camui) ajunge într-un oraș separat terorizat de o gasca penală condusă de Nicola (Ron Perlman) și o “femme fatale” (Demi Moore). Când se întâlnesc decid să își unească forțele și să ii omoare, acționând la ordinele proprietarului unui Saloon (Harrelson).
Genul:
Actiune
Vizualizări: 41   Comentarii: 0
Filmul de actiune din 2014 Convict este despre un soldat trimis la închisoare din cauza de omor, Ray (George Basha) este provocat atât fizic cât și mental de un șef sadic de închisoare. Ray un veteran război se găsește pentru 18 luni in inchisoare pentru omor după ce si-a apărarea logodnicul sa. El își dă seama în curând că șeful închisorii are un plan pentru el și face tot posibilul ca Ray sa ramana in inchisoare. El trebuie să învețe cum să supravietuiasca in asemenea loc.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 61   Comentarii: 0
Filmul de aventura actiune Shingeki no kyojin: Attack on Titan 2015 ne povesteste despre un adolescent pe nume Eren Jaeger (Haruma Miura) trebuie să folosească darul său special pentru a lupta alături de armata pentru a învinge o cursa de Titani. Omenirea este la un pas de dispariție, atunci când acești monștri manca oameni si teroriza lumea si vor sa distruga ultima civilizației umana ramasa.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 45   Comentarii: 0
Freetown urmareste șase misionari prins în mijlocul unui război civil brutal, șase misionari liberieni din Monrovia trag o fugă pe scară largă a țării lor de origine. Destinația lor: Freetown, Sierra Leone. Cu ajutorul liderului bisericii locale Phillip Abubakar (Henry Adofo), cei sase misionari pornesc in dificila calatorie, insa problemele lor se agraveaza si mai mult atunci cand dau peste un luptator rebel care este pornit sa omoare unul de-al lor si nu se va da inapoi de la nimic pentru a-si atinge scopul. Bazat pe evenimente reale, filmul spune o poveste inspirationala de speranta si supravietuire.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 41   Comentarii: 0
Filmul No Good Deed este despre un politist care in timp ce face unui prieten o favoare și căuta o adolescenta fugara, împiedică o bandă de criminali bizari care jefuiesc o banca. Polițistul Jack Friar (Samuel L. Jackson) este foarte deprimat și trebuie să ia o vacanta in afara orasului pentru a urmări adevărata pasiune: violoncel. Atunci când el este pe cale de a pleca de acasă, un vecin ii cere ajutor pentru a o găsi pe fiica lui care a fugit cu prietenul ei. Jack acceptă, deși fără tragere de inimă. Desi are doar doua indici: o fotografie a cuplului și numele străzii unde locuieste presupusul iubit al fetei.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 35   Comentarii: 0
filmul horror Zombie Fight Club este despre sfârșitul secolului într-o clădire în care toți au devenit zombi. După ce prietenul lui Jenny este ucis într-un atac zombie, ea supraviețuieste insa provocarea cu care se confruntă este foarte periculoasa. Si În scopul de a rămâne în viață, lupta pentru a scăpa de pericol.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 56   Comentarii: 0
Filmul Descendants spune povestea unui regat în cazul în care fiul adolescent al Regelui Adam și Regina Belleva va fi în curând încoronat pentru răscumpărarea fiilor răului ca Cruella de Vil, Maleficent, mama vitrega a Albei ca Zapada sau Jafar. Asta e atunci când, împreună cu fiii lui Rapunzel, Cenusareasa, Frumoasa Adormita sau Mulan, trebuie să aleagă dacă să urmeze pașii părinților lor sau sa scoata eroul vostru interior.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 58   Comentarii: 0
Ideea invizibilităţii umane a intrigat omenirea timp de câteva secole. Transmis din generaţie în generaţie, prin viu grai şi literatură, acest subiect fascinant este acum pe cale de a fi explorat de către renumitul regizor Paul Verhoeven într-un thriller provocator şi plin de suspans “Invizibil şi periculos”. În acest film captivant elaborat de mintea fertilă a lui Verhoeven, omul de ştiinţă superdotat, Sebastian Caine (Kevin Bacon), descoperă un ser care induce vizibilitatea totală. Transformarea sa remarcabilă are ca rezultat o putere inimaginabilă,care pare să-i sufoce simţul moralităţii şi care va avea un deznodământ năprasnic şi înspăimântător. ” Esre uimitor ce poţi face atunci când nu mai ai cum să te priveşti în oglindă”, afirma Caine. Aceasta dramă neobişnuită îl are în centrul atenţiei pe acest om de ştiinţă strălucit, arogant dar carismatic, care conduce un proiect de cercetare strict secret în guvernul american pentru aflarea secretului invizibilităţii. Atunci când formula invizibilităţii este testată cu succes pe animale,Caine, aflat în culmea fericirii, nesocoteşte cu încăpăţânare ordinele Pentagon-ului şi o experimentează pe propria persoană.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 40   Comentarii: 0
Un virus letal se răspândeşte în Anglia şi ucide sute de mii de oameni. Pentru a-i limita efectele, autorităţile decid să bage în carantină oraşe întregi, ceea ce cufundă ţara în haos. Măsurile au efect timp de trei decenii, după care epidemia reizbucneşte mult mai puternică. Un grup de elită este trimis în ţară pentru a găsi un leac, oricare ar fi mijloacele folosite. Izolaţi de restul lumii, cercetătorii şi soldaţii din grup trebuie să facă faţă unui adevărat coşmar…
Genul:
Actiune
Vizualizări: 70   Comentarii: 0
Paris, 2013. Damien lucreaza in fortele de elita ale politiei. Ofiter al unei unitati speciale de interventie, maestru in arte martiale, el este expert in misunile de infiltrare si stie sa-si duca la bun sfarsit operatiunile prin actiuni rapide si precise. Cea mai grea misiune a carierei ii este incredintata: o arma de distrugere in masa a fost furata de catre cea mai puternica banda din suburbiile orasului. Damien este insarcinat sa se infiltreze in banda si sa dezamorseze bomba sau s-o recupereze cu orice pret.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 53   Comentarii: 0
The Last: Naruto the Movie – Hyuuga Hinata este răpit de un străin numit Ootsutsuki Toneri, și Naruto Uzumaki trebuie să se pună împreună pentru a salva noua lui dragoste, și povestea lor de dragoste in devenire. Abilitățile lui Naruto sunt puse la încercare atunci când isi pierde forma sa cea mai puternica.
Genul:
Actiune
Vizualizări: 37   Comentarii: 0

Cele mai tari filme

Ascunde/Deschide

Meniu site

Categoriile secţiunii

In Curand [8]
Filme Noi [53]
Filme 2015 [57]
Filme 2014 [25]
Filme 2013 [1178]
Actiune [2369]
Horror [641]
Drama [620]
Comedie [574]
Animate [238]
Aventura [296]
S.F [101]
Thriller [288]
Dragoste [127]
Istorice [21]
Familie [30]
Mister [42]
Crima [183]
Razboi [78]
Fantezie [17]
Romanesti [31]
Filme Vechi [603]
Filme Animate [76]
Muzicale [4]

Autentificare

Căutare

Mini-chat

Statistici


Total online: 20
Vizitatori: 20
Utilizatori: 0