• The Messengers Sezonul 1 Episodul 2 Online Subtitrat

  • Mai iute ca moartea (1995) Online Subtitrat

  • Cer Rosu (2014) Online Subtitrat

  • Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor sezonul 2 episodul 16 Online

  • Ferma Vedetelor episodul 37 Online

  • The Messengers Sezonul 1 Episodul 2 Online Subtitrat

  • Mai iute ca moartea (1995) Online Subtitrat

  • Cer Rosu (2014) Online Subtitrat

  • Hell's Kitchen: Iadul Bucatarilor sezonul 2 episodul 16 Online

  • Ferma Vedetelor episodul 37 Online

Acasă » Articole » Filme Online » Dragoste

Intrări în categorie: 115
Intrări afişate: 1-15
Pagini: 1 2 3 ... 7 8 »

Sortează după: Data
Romeo & Julieta este un film romantic 2013 britanic ,o ecranizare a lui William Shakespeare’s , regizat de Carlo Carlei. La sfârșitul Evului Mediu in orasul Verona din Italia două familii bogate, Montague și Capuleții au fost certati mult timp.Tânărul Romeo Montague participă in secret la o petrecere oferita de Capuleții, și acolo o întâlnește pe frumoasa Julieta Capulet. Romeo se încadrează în dragoste de la prima vedere, iar după o scurtă întâlnire între cei doi, Julieta se întoarce la sentimentele sale.Mai târziu își dă seama Romeo ca Julieta este un Capulet și invers, dar acest fapt nu face nimic mai mult decât să crească pasiunea lor unul pentru altul. Romeo și Julieta decide să se căsătorească imediat.După ceremonie Romeo este implicat într-o luptă în care prietenul său Mercutio este ucis de Tybalt , vărul Julietei, iar la rândul său, Romeo il ucide pe Tybalt. Romeo este alungat din orasul Verona și tatăl Julietei cere ca ea sa se căsătorească cu Paris, o cunoștință bogata a familiei Capulet. Juliet căutând o cale de ieșire din acest impas cu Romeo, ea solicită ajutorul calugarului Friar Lawrence care a căsătorit un cuplu tânăr, pentru ajutor. El ii oferă o poțiune care dă impresia că ea este moartă, și ea este de acord ii trimite o notificare lui Romeo. Romeo nu primeste nota, și se întoarce credincios la ea . El merge la cripta ei și viața lui se sfarseste alături de ea….
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 61   Comentarii: 0
“Upside Down – Intre doua lumi 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Adam e un băiat care trăieşte în lumea de jos, deasupra lui e o altă lume, răsturnată, cu un câmp gravitaţional opus. Când Adam se urcă pe un munte înalt, el o întâlneşte pe Eva, o fetiţă care trăieşte deasupra, unde sunt oamenii bogaţi. Cei doi se îndrăgostesc şi, peste ani, îşi doresc foarte mult să fie împreună, însă nu doar gravitaţiile opuse îi opresc, ci şi o mulţime de oameni înarmaţi care ţin neapărat la păstrarea separării stricte dintre săraci şi bogaţi, cei de sus şi cei de jos. Oamenii care trăiesc în cele două lumi interacţionează cel mai aproape într-o clădire de birouri care le uneşte şi în care cubiculele celor săraci sunt “pe podea”, iar ale celor bogaţi “pe tavan”.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 83   Comentarii: 0
Far from Heaven (Departe de paradis) este un film dramatic,romantic 2002 scris si regizat de Todd Haynes .Cathy Whitaker (Julianne Moore) este sotia perfectă ce traieste viata ideala a anilor ’50: copii sanatosi, un sot de succes si prieteni bine situati. Dar intr-o noapte isi surprinde sotul, Frank Whitaker (Dennis Quaid), sărutînd un alt bărbat, si din acel moment viata ei scapă de sub control. In confuzia si supararea ei, isi gaseste consolare in prietenia cu un gradinar afro-american, Raymond – o relatie considerata tabu in acei ani, ce duce la continuarea distrugerii vietii sale. In ciuda eforturilor lui Cathy si Frank de a-si repune casatoria pe picioare, realitatea homosexualitatii lui si sentimentele ei pentru Raymond deschid un capitol dureros, dar foarte onest, din viata lor.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 50   Comentarii: 0
Bazat pe romanul cu același nume de E.M. Forster .A Room with a View – Cameră cu privelişte, urmareste o impresionanta poveste a doi tineri de origine britanica, care nu isi pot nega sentimentele si, in ciuda tuturor rezervelor impuse de rigiditatea secolului XIX, aleg sa traiasca o superba poveste de dragoste, in decorul romantic al Italiei.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 139   Comentarii: 0
The Song urmează cântărețul-compozitor Jed King (Alan Powell, solistul principal Anthem Lights ) cum el se luptă pentru a prinde o pauză și să scape de umbra tatălui său, o legenda country. După acceptarea fără tragere de inimă a unui concert la un festival de recoltare de vie locală, Jed se indragosteste de fiica proprietarului de vie, Rose (Ali Faulkner, Twilight), și o poveste de dragoste infloreste repede. La scurt timp după nunta lor, Jed Rose scrie “Song”, care devine un hit . Tras într-o viață de star și o lume a ispitei sub formă colegului Shelby Bale (Caitlin Nicol- Thomas, “Nashville”), viața și căsătoria lui Jed încep să se destrame.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 131   Comentarii: 0
The Vow Subtitrat Gratis In Romana .The Vow se bazează pe relația reală a lui Kim și Krickitt Carpenter, care a scris o carte despre căsătoria lor, de asemenea, cunoscuta sub numele de The Vow . La zece săptămâni după nunta lor la 18 septembrie 1993, cuplul a fost implicat într-un accident de masina grav . Krickitt a suferit un traumatism cranian, care șters toate amintirile si dragostea ei cu Kim, precum și căsătoria lor. Kim a fost încă profund îndragostit de soția sa, deși ea îl vede ca un străin după accident.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 122   Comentarii: 0
Un bordel popular pentru nazisti care au ocupat Parisul, este de fapt o bară secreta pentru membrii mișcării de rezistență anti-fascista. Filmul spune despre aventurile sexuale ale unui bordel pentru soldaților germani din Franța . Un client, căpitan Wilheim, se încadrează în dragoste nebunește cu una dintre prostituate, dar soarta ei are un sfârșit tragic . Filmul contine scene de sex explicite și care iese în evidență mai presus de toate participarea actriței Brigitte Lahaie.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 786   Comentarii: 0
Un om de știință care trăieste în Tokyo este trimis intr-un mic oraș canadian pentru a studia mareele în această opera vizuala inventiva a regizorului Manon Briand.Suspectand că mareele pot indica un cutremur iminent, seismologul Alice (Pascale Bussières) sosește în orașul natal din Baie Comeau-, Quebec pentru a începe ancheta sa. Confruntata în curând cu numeroase figuri din trecutul ei, de vreme neobișnuit și comportamentul inexplicabil al cetățenilor o face pe Alice să creadă că ceva dincolo de înțelegerea ei are loc la vechea asezare natala. Cu o chelneriță misterioasa (Genevive Bujold), o femeie , un pachet de maici, un copil somnambul și un pilot văduv care devine tot mai aproape de Alice toate culminand în ieșirile ciudate , se pare ca emoțiile umane pot avea într-un fel o parte integrantă din schimbarea climei bruste.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 114   Comentarii: 0
Atunci cand Sandy, o fata de casa si fochistul Danny se indragostesc in vara.Ei descopera pe neasteptate ca sunt colegi de liceu,vor fi ei in stare sa reaprinda flacara dintre ei?.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 141   Comentarii: 0
A Walk to Remember - O iubire de neuitat 2002 Online Subtitrat in Romana.Actiunea se petrece in Beaufort, California de Nord. Un popular student, Landon Carter (Shane West) este obligat sa participe la orele de dupa cursuri, in folosul comunitatii, drept pedeapsa pentru unele greseli majore
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 171   Comentarii: 0
Sliver (1993) Online Subtitrat - Un Film Dragoste Tradus In Romana . Regizat de Phillip Noyce,Silver incepe cu Carly Norris ,un editor de carte care trăieste în New York City, ceva mai tarziu se mută într-o clădire de apartamente . În clădirea de apartamente, Carly întalneste doi dintre noii vecini, autorul Jack Lansfords care scrie romane thriller și Zeke Hawkins, proprietarul frumos al blocului. Carly constată că unele dintre femeile care locuiesc în clădirea de apartamente au fost ucise și poliția suspectează că există un criminal în serie
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 461   Comentarii: 0
Un remake al filmului spaniol Open Your Eyes (1997), acest thriller al regizorului Cameron Crowe are ca actori in rolurile principale pe Tom Cruise ca David Ames, un playboy afemeiat care găsește adappost romantic atunci când se îndrăgostește de iubita celui mai bun prieten al lui Sofia (Penelope Cruz). Înainte ca această relație sa poata începe, totuși, David este tinut într-o mașină condusă de o fosta iubita, Julie (Cameron Diaz), care se dovedește a fi o sinucidere. Conduce masina peste un pod, Julie moare și il desfigurează oribil pe David. Chirurgia reconstructiva și sprijinul iubitor al Sofiei par a inversa norocul lui David, dar incidente stranii apar imediat făcându-l sa puna la îndoială realitatea existenței sale și controlul său asupra vieții sale, chiar în timp ce el este suspectat de complicitate la moartea lui Julie. Vanilla Sky (2001) poartă marca de așteptat, Crowe a o obsesie cu cultura pop recenta și muzică în special rock, un element mai important al remakeului decât filmul original.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 249   Comentarii: 0
Este anul 1795 și tanara Jane Austen este un scriitor în vârstă de 20 de ani și în curs de dezvoltare care vede deja o lume dincolo de clasă și comerț, dincolo de mandrie si prejudecati, și viseaza a face ceea ce a fost atunci aproape de neconceput – sa se căsătorească din dragoste. Desigur, părinții ei sunt în căutarea unui soț bogat, bine dotat pentru a asigura viitorul statut social fiicei lor. Ei sunt cu chii pe domnul Wisley, nepotul formidabil, să nu mai vorbim foarte bogat, al aristocratului local Lady Gresham, ca un potential partener…
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 192   Comentarii: 0
Scris si regizat de Paul Haggis ,Third Person – Dragoste la persoana a treia este un film 2013 de drsgoste,romantic si drama,in film au rolurile Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody.Filmul american prezinta trei poveşti despre dragoste, pasiune, încredere dar si trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangenţiale. Dar într-o relaţie există mereu un al treilea, poate nu din punct de vedere romantic, poate nici nu ne dăm seama uneori de existenţa acestuia, dar există în mod cert. Mai mult decât o colecţie de poveşti de dragoste, Dragoste la persoana a treia e un puzzle în care adevărul e abia întrezărit, indiciile de-abia sesizate cu colţul ochiului, şi nimic nu e cu adevărat ceea ce pare la prima vedere.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 167   Comentarii: 0
Atunci cand un fost profesor de colegiu are o poveste de dragoste cu o femeie mai tanara misterioasa bantuita de trecutul ei răsucit si întunecat, el este forțat să se confrunte cu un secret șocant despre propria viață pe care le-a tinut secret timp de 50 de ani.
Genul:
Dragoste
Vizualizări: 300   Comentarii: 0

Cele mai tari filme

Ascunde/Deschide

Meniu site

Categoriile secţiunii

In Curand [8]
Filme Noi [34]
Filme 2015 [55]
Filme 2014 [25]
Filme 2013 [1178]
Actiune [2147]
Horror [568]
Drama [447]
Comedie [455]
Animate [211]
Aventura [250]
S.F [94]
Thriller [259]
Dragoste [115]
Istorice [21]
Familie [29]
Mister [41]
Crima [133]
Razboi [78]
Fantezie [14]
Romanesti [31]
Filme Vechi [603]
Filme Animate [76]
Muzicale [4]

Autentificare

Căutare

Mini-chat

Statistici


Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0